Naslovna - Pristupite - Registrujte se

toyota srbija forum

Toyota Srbija forum
  Profil   Traženje   Lista članova   FAQ   Korisničke grupe

Toyota Srbija forum
Toyota Srbija - Uslovi registracije

Iako administratori i urednici ovog Foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, na žalost, teško je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove Forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete ovim uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orijentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narušiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese pošiljaoca svih poruka su sačuvane kao pomoć u slučaju da ovi uslovi ne budu primenjeni. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog Foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one će biti sačuvane u bazi podataka. Takođe, slažete se da ove informacije ne budu dostupne nijednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima. Oni ne mogu biti odgovorni za bilo kakav hakerski napad koji bi uzrokovao preuzimanje podataka i doveo do neprilika.

Ovaj Forum koristi cookies tehnologiju da bi sačuvao informacije na Vašem računaru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže nijednu od informacija koju ste uneli iznad. Oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. E-mail adresa se koristi samo za potvrdu Vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete da prihvatate sve ove uslove.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group