Naslovna - Pristupite - Registrujte se

toyota srbija forum

Toyota Srbija forum
  Profil   Traženje   Lista članova   FAQ   Korisničke grupe

Toyota Srbija forum > PRIUS - Snaga dobre ideje
Adidas sko speciel pris

Napiši novu temu   Odgovori na poruku  
Pogledajte prethodnu temu :: Pogledajte sledeću temu  
  Poruka Autor
PorukaPoslao: Sre Maj 16, 2018 9:59 am    Naslov: Adidas sko speciel pris Odgovoriti sa citatomTubular Viral Adidas Mænd sko rabat er en slank, lavt trænet træner, der er modelleret på Adidas runner arkiver. De har stræknet og en elastikrem over forfoden for komfort. Dette er kombineret med en læder læderhæl og bæltebælte til et helt originalt design. Tubular Nova følger med det virale design, der skubber grænserne for streetwear med iøjnefaldende glød-i-mørke detaljer.


Tubular Radial Adidas sko speciel pris er mid-rise trainers, inspireret af de aggressive designs på 90'erne. De er designet med en soklignende konstruktion og en høj tunge til et unikt udseende. Disse blonder op sko er lavet af en gummi sål, med et blødt materiale og ruskind øvre. Med en tyndere version af de tre stripe-logo, der er synlige på hver side, fastgjort til snørebåndene. Tubular Runner model en lignende stil, der kombinerer grundelementer med moderne overlejringer.

Tubular Defiant Adidas sko primeknit er bygget med en slankere silhuet, der skaber et mere feminint udseende til sko. Adidas kontrast dette ved at bruge skarpe kanter og fedfarve, hvilket giver Defiant et endnu mere iøjnefaldende udseende. Denne vinkeludformning blev fortsat i Tubular X-området. De bruger fed paneling til at fremhæve kontrasterende materialer og farver. Begge disse sko blev designet til streetwear, der er meget populære tilføjelser til catwalken.

Mi Tubular er [url=http://www.sort5sko.com/adidas/adidas Tubular]adidas Tubular[/url] absolut den mest unikke træner i Tubular-serien, da de giver dig mulighed for helt at designe sko selv. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af farver, designe dit øvre, ændre snørebåndene og tilføje en besked eller dit navn til skoen. Det betyder, at et par Mi Tubular'er, der er derude, er helt helt specielle, og er et ægte branding-punkt for Tubular-serien.


Tubular Doom er en helt ny grænse af fodtøjsdesign, der kombinerer træneren med sokker. Den elastiske indstiksstrømforankring er forankret til træneren ved hælremmen og giver en meget karakteristisk silhuet.

http://www.sort5sko.com/
gjghy7843Pridružio: 16 Maj 2018
Poruke: 4

Profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku


 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumuPowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group