| Pogledajte prethodnu temu :: Pogledajte sledeću temu |
| Poruka |
Autor |
Poslao: Sre Feb 24, 2010 7:29 pm Naslov: Kojekakve modifikacije :) |
|
|
Hteo bih crne farove.
Našao sam i ko to radi u BG-u.
Samo ima jedna sitnica Da bi se far ofarbao mora prvo da se otvori i kompletno rastavi.
Tu me zabrinjava ponovno sklapanje fara, odnosno sama uspešnost zahvata :/
Pošto ja i RAV u maju slavimo tri godine "zabavljanja" (sunce, vetar, sneg, kiša,...ma bilo je svega) , površina farova je malo matirala pa sam odlučio da to sredim, a kad već to radim reko' da uradim i još nešto više ne bih li ga još malo odvojio od brda ostalih ISTIH ravova po gradu. Ali "sve će to bude JEVROPSKI"
Generalno interesuju me Vaša mišljenja, iskustva ili bilo šta drugo što može da pomogne.
P.S.-a hoću i svetlu u pregradi ispred suvozača. Zapravo hoću u obe!
Prosto mi je neverovatno da toga nema  |
|
Andreja

Pridružio: 06 Jul 2008 Poruke: 64 Lokacija: Beograd
|
|
|
|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 7:52 pm Naslov: |
|
|
Nazalost, ja licno volim serijske automobile. Ne volim tuning-styling, ali postujem sve koji to vole i uredjuju svoje ljubimce prema sopstvenom ukusu. _________________ I love what you do for me - Toyota! |
|
AdminToyota Site Admin

Pridružio: 25 Nov 2007 Poruke: 724
|
|
|
|
Poslao: Čet Feb 25, 2010 9:25 am Naslov: |
|
|
Pa nisam ni ja u fazonu "FAST&FURIOUS"
Crne farove (unutrašnjost fara) sam video i na RAV4 D-CAT modelu. Ugradio bih i neke fancy pozicije da se slažu uz xenone.
Imam jedno pitanje: Koje se sijalice nalaze u migavcima kod RAV-a?
To su neke velike ubodne, prvi put ih vidim i niko u BG-u nema takve (sem toyote). Da im nije oznaka slučajno T20? To je valjda oznaka veličine i tipa sijalice  |
|
Andreja

|
|
|
|
Poslao: Čet Feb 25, 2010 9:58 am Naslov: |
|
|
Provericu danas, pa javljam! _________________ I love what you do for me - Toyota! |
|
AdminToyota Site Admin

|
|
|
|
Poslao: Čet Feb 25, 2010 2:39 pm Naslov: |
|
|
Prednji i zadnhi žmigavci koriste nasadnu, naranđastu sijalicu >WY< 12V 21W. _________________ I love what you do for me - Toyota! |
|
AdminToyota Site Admin

|
|
|
|
Poslao: Pet Feb 26, 2010 1:41 am Naslov: |
|
|
Moj ti je savet da ne otvaras farove,jer neces moci da ih zatvoris kao sto su bili fabricki,stalno ce ti kondezovati prilikom pranja auta. Verujem da izgleda mocno,al mani se tih zezancija,moj savet! Pozz
A kako mislis da sredis spoljasnost sto je matirala?! Poliranje neko ili? _________________ Toyota Rav4 2.2 D4-D |
|
Cika Zuba
Pridružio: 22 Feb 2010 Poruke: 11 Lokacija: Beograd
|
|
|
|
Poslao: Pet Feb 26, 2010 8:29 am Naslov: |
|
|
Što se tiče matirane spoljašnosti poliranje je jedini lek.
Evo linka gde možete videti kako to izgleda:
http://www.polovniautomobili.com/oglas270188/poliranje_farovabeograd/
A evo i drugog linka koji sam našao. Čovek, između ostalog, radi i poliranje farova a takođe ima mnogo dobre pozicione sijalice koje jesu malo skuplje ali izgledaju odlično! Posebno za one sa xenonima
http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=37901
Admine fala za sijalicu , još uvek nisam siguran 100% da je to TO, ali poručiću, neće da se baci
(U napred se izvinjavam u koliko sam prekršio neko od pravila foruma postovanjem gorenavedenih linkova) |
|
Andreja

|
|
|
|
Poslao: Pet Feb 26, 2010 9:36 am Naslov: |
|
|
Postovani, niste narusuili pravila foruma. Postavljanje linkova je dozvoljeno. _________________ I love what you do for me - Toyota! |
|
AdminToyota Site Admin

|
|
|
|
Poslao: Pet Feb 26, 2010 10:25 am Naslov: |
|
|
YUHUUUUuuuuuuuuuu!!!  |
|