| Pogledajte prethodnu temu :: Pogledajte sledeću temu |
| Poruka |
Autor |
Poslao: Pet Mar 05, 2010 7:52 am Naslov: Toyota i EKO Serbia potpisali ugovor |
|
|
Predstavnici kompanije EKO SERBIA, u prisustvu predstavnika kompanije Velcon, na konferenciji za medije prezentovili su novost na tržištu naftnih derivata Srbije – AVIODIZEL – kristalno čist evrodizel tretiran Velcon aviofilterima.
Pedesetogodišnje iskustvo kompanije Velcon USA u avioindustriji za tretiranje mlaznog goriva za avione, preneto je kroz jedinstveni proizvod - aviofilter za tretiranje dizel goriva i prečišćavanje od mikročestica i ostataka vlage i na EKO benzinske stanice. Sa ponosom predstavljamo novost na tržištu naftnih derivata u Srbiji I novu dodatnu vrednost koju smo obezbedili našim potrošačima.
Kvalitet i čistoća goriva su ključni faktori koji garantuju performanse motora i čuvaju prirodnu okolinu.
Kroz dve faze čišćenja, aviofilter mehanički odstranjuje i najmanje mikročestice iz goriva (mehaničke čestice do 5 mikrona I čestice vlage do 25 mikrona) što daje niz prednosti koje direktno utiču na bolje performanse motora kroz: bolje sagorevanje, veći stepen iskorišćenja, veću snagu, nižu potrošnju, manju emisiju gasova, produženo trajanje motora.
Na press konferenciji su kompanije EKO SERBIA i TOYOTA Srbija zvanično potpisale ugovor o saradnji. _________________ I love what you do for me - Toyota! |
|
AdminToyota Site Admin

Pridružio: 25 Nov 2007 Poruke: 726
|
|
|
|
Poslao: Pet Mar 05, 2010 8:03 am Naslov: |
|
|
Konacno cist evrodizel i kod nas, koji nece unistavati brizgaljke visokog pritiska i druge komponente u motoru. Evo kako izgleda filter je jednoj od EKO pumpi:
 _________________ I love what you do for me - Toyota! |
|
AdminToyota Site Admin

Pridružio: 25 Nov 2007 Poruke: 726
|
|
|
|
Poslao: Pet Mar 05, 2010 10:23 pm Naslov: |
|
|
| Da li je ovo kraj za problema sa gorivom za vozace Toyote? Da li ce sada biti manje problema sa brizgaljkama... |
|
Samo Toyota
Pridružio: 23 Jul 2009 Poruke: 24
|
|
|
|
Poslao: Pon Mar 08, 2010 10:25 am Naslov: |
|
|
Tesko ako nastavite da sipate na Eko pumpama...  |
|
Branko

Pridružio: 19 Dec 2007 Poruke: 82 Lokacija: Beograd
|
|
|
|
Poslao: Pon Mar 08, 2010 11:42 am Naslov: |
|
|
Ja sipam na OMV-u već skoro tri godine. Po nekada dodam i neki aditiv i to je to. Nedavno sam sipao na Shell-u u Austriji i to neki pojačani dizel ali nisam primetio neku razliku ni u radu motora ni u performansama. Verovatno je gorivo kod nas malo lošijeg kvaliteta ali šta nije!? Sve je to posledica monopola :/ Baš bezveze  |
|
Andreja

Pridružio: 06 Jul 2008 Poruke: 64 Lokacija: Beograd
|
|
|
|
Poslao: Pon Mar 08, 2010 2:25 pm Naslov: |
|
|
Posto redovno putujem kolima sipam na Shell i OMV pumpama u inostranstvu i moram priznati da sam primetio znacajno manju potrosnju goriva.
Inace pouzdano znam, iz prve ruke, da je benzin kod nas dosta losijeg kvaliteta. Eurodizel je slicniji onom preko, ali to je zato sto se uvozi, mada i na njemu se stedi sa aditivima. |
|
Branko

Pridružio: 19 Dec 2007 Poruke: 82 Lokacija: Beograd
|
|
|
|
Poslao: Čet Mar 11, 2010 10:06 am Naslov: |
|
|
Jel zna neko da li je preporucljivo dadavati 2T ulje u evrodizel?! _________________ Toyota Rav4 2.2 D4-D |
|
Cika Zuba
Pridružio: 22 Feb 2010 Poruke: 11 Lokacija: Beograd
|
|
|
|
Poslao: Čet Mar 11, 2010 7:01 pm Naslov: |
|
|
Ok, govorimo o evrodesel gorivu, ima znatne razlike kao prvo u odnosu na gorivo koje se prodaje kod nas i gorivo u inostranim zemljama.
Primer, sa svojim yaretom sam nedavno bio u Bugarskoj, zemlji u tranziciji, mogu slobodno reci. Njihove OMW pumpe se razlikuju, ne po izgledu, vec po kvalitetu goriva. Tamo postoji bezolovni benzin sa 98 i cak 100 oktana, za super sportska kola. alpinediesel nesto sl tom aviodiesel gorivu. Dosta manja potrosnja i dosta bolje performanse u voznji.
Primetio sam da sipanjem na nasoj OMW pumpi, potrosnja goriva mi se kretala od 7.5 do 8.5 l, dok sipanjem tog 98 oktanskog bezolovnog goriva ona se smanjila na 5.5 do 6l, auto je dosta bolje isao. Prosto neobicno ali da, istinito.
Ako je taj AvioDiesel, kao, gorivo u Eu, onda mislim da ce dosta korisnika eudiesela biti prezadovoljno, uostalom sipajte i javite kako ''ide''.
Pozdrav.... |
|
Yaris*TS*Kg

Pridružio: 28 Jun 2009 Poruke: 39 Lokacija: Kragujevac
|
|
|
|
|