Naslovna - Pristupite - Registrujte se

toyota srbija forum

Toyota Srbija forum
  Profil   Traženje   Lista članova   FAQ   Korisničke grupe

Toyota Srbija forum > TOYOTINE NOVOSTI
adidas tubular doom triple black for sale

Napiši novu temu   Odgovori na poruku  
Pogledajte prethodnu temu :: Pogledajte sledeću temu  
  Poruka Autor
PorukaPoslao: Sre Dec 13, 2017 3:12 am    Naslov: adidas tubular doom triple black for sale Odgovoriti sa citatomAdidas tubular doom pink er en ny Tubular model fra Adidas Originals. Det er en livsstilssko, der er inspireret af adidas løbesko fra 90'erne. Flere modeller i 2016 er blevet frigivet kombinerer en blanding af Boost pude med Primeknit, snakeskin og ruskind. Læs artiklerne nedenfor for at lære mere om Adidas Tubular Doom.

Efterfulgt af sin "Blue Glow" -farve har adidas Originals redoneret den særprægede adidas tubular doom primeknit sock i en lynget grå sammensætning for en endnu mere diskret at tage på denne højeste silhuet, der blev introduceret først i begyndelsen af ​​2016. Med en hyggelig Primeknit-øvre med en udvidet ankel krave passer i blandet sort og hvid, sneakeren ser hits af sort på suede blonder bur og hæl detaljer, mens en karakteristisk Tubular sål enhed afslutter denne livsstil-orienterede model.

I vores sidste blik på adidas tubular doom triple black for sale udforskede vi det seneste arbejde i Primeknit Heathered Gray iteration. Vi er tilbage denne gang for at forhåndsvise modellen i en ny "Soc Gray" farveway option. Den hyggelige soklignende øvre har den særskilte gråhudspalette, der sidder på toppen af ​​den ribbet mellemsål og Tubular ydersålen klar op i sort. Subtile hits af Three Stripes branding land på tungen pull tabs, indlægssåler og hæl område. Den helt nye Adidas Originals Tubular Doom Primeknit "Soc Grey" er slated til en september udgivelse hos udvalgte adidas forhandlere. Hold øje med flere detaljer, da de kommer ind.

Adidas Originals er indstillet til at frigive deres seneste adidas tubular doom sock sesame lineup til september måned, der indeholder i alt fire nye farvebaner. De farve muligheder, der vil være tilgængelige, inkluderer et Core Black par og tre Primeknit konstruerede farver i Raw Pink, Core Sort / Rå Pink og Grå.

http://www.skarpepriser.com/
bgnfdfeadsaPridružio: 13 Dec 2017
Poruke: 3

Profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku


 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumuPowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group